Contact & Locatie

Contact New Colonics Amsterdam

Mail:           info@newcolonics.nl

Adres:        Van Ostadestraat 234 te Amsterdam

Met de auto: Let op. Hier geldt betaald parkeren! Maak het jezelf gemakkelijk en gebruik een parkeer app zoals Parkmobile . Het parkeertarief is €6,00 per uur.

Met Openbaar Vervoer: Per OV is het centrum makkelijk te bereiken. Metrostation de Pijp is op een paar minuten afstand lopen. De tramhaltes op de Ferdinand Bolstraat en Ceintuurbaan zijn heel dichtbij.

Park & Ride: Parkeren €1,00 en metro ticket €8,50. Je kunt je auto parkeren bij de RAI (P4). Je ontvangt geen parkeerticket maar je nummerbord wordt gescand. Je koopt vervolgens bij de metro naast de RAI een 24 uurs OV kaart voor €8,50. Je neemt daarna de metro (1 halte richting Noord) naar station de Pijp. Vergeet niet in- en uit te checken. Als je terugkeert (ook verplicht via de metro) naar je auto dien je P&R aan te klikken op de betaalautomaat in de parkeergarage. Je parkeertarief is dan €1,00. (Let wel, dit tarief geldt pas vanaf inrijden om 10 uur ‘s ochtends!). En dit lukt alleen als je daadwerkelijk met het OV gaat. Wandelen vanaf de RAI is dus geen optie als je van P&R tarief gebruik wilt maken. Vanaf inrijden in de RAI tot aan de deur bij New Colonics is niet meer dan 10 tot 15 minuutjes.

Reageren is niet mogelijk