Kruiden infusies

Bij New Colonics is het mogelijk om koffie of kruiden infusies rectaal te ontvangen. Dit houdt in dat je halverwege de colon hydrotherapie behandeling een infusie ontvangt welke je gedurende 25 minuten binnenhoudt. Daarna wordt de gewone behandeling voortgezet en aan het einde wordt ook deze behandeling afgesloten met een probiotica infusie. De totale behandelduur is 2 uur. Kosten van een behandeling inclusief kruideninfusie bedraagt €175,00. Er zijn diverse mogelijkheden:

 

Cat’s Claw

Heel effectief in te zetten bij candida, gisten en parasieten. Helpt het immuunsysteem, is goed bij (chronische) ontstekingen, is een sterke anti-oxidant en helpt bij het herstel van de darmflora. Aan het gefilterde water wordt tinctuur toegevoegd van het merk XP.

Cat’s Pro Liquid Cat’s Claw Extract is gemaakt van 100% wilde Uncaria tomentosa (Kattenklauw) uit het Amazone Regenwoud van Peru. Klik hier voor meer informatie over het product.

 

Chaga

Een sterk werkend adaptogeen dat in vroeger tijden werd ingezet bij kanker. Een anti oxidant, werkt versterkend en helpt bij de aanmaak van melatonine (chaga bevat melanine, de voorloper van melatonine). Goed in te zetten bij stress. Zorgt voor een sterker gestel, zowel mentaal en fysiek. Gaat veroudering tegen doordat het vrije radicalen aanpakt. Helpt bij het openen van het derde oog (pijnappelklier activatie). Beschermt het DNA. Heeft een heel hoge ORAC waarde. Er wordt ten behoeve van de colon behandeling een sterke ‘thee’ gemaakt met gevitaliseerd water en chaga van hoge kwaliteit.

Chaga groeit in de circumpolaire regio van de wereld, in de noordelijke hemisfeer van onze planeet, waar ze groeit in de loofverliezende wouden, waar berkenbomen blootgesteld worden aan grimmige weersomstandigheden. Hoewel Chaga hoofdzakelijk groeit op berken, kan ze ook groeien op vlier, es, beuk, iep, en zelfs op appelbomen. Als Chaga op berken groeit, voedt zij zich met de nutriënten en stoffen die in de berk gevonden worden, en concentreert ze de energie van de buitengewoon krachtige omgeving in een vorm die kant-en-klaar benut kan worden door mensen. In het Siberische Sjamanisme is Chaga bekend als de “Koning van de paddenstoelen”. Van oudsher werd Chaga vooral geconsumeerd in de vorm van thee. (bron: Morgen is Nu)

 

Cat nip

Catnip (Catmint/kattenkruid) ontspant de dikke darm. Goed bij een spastische dikke darm en bij overmatige gasvorming. Helpt bij constipatie en is goed om mucoïde plaque los te weken. Het is bloedzuiverend en helpt bij overmatige kalkafzetting.

Met gefilterd water en gedroogde catnip wordt op een bepaalde wijze een thee gemaakt welke dient als infusie. We werken hier met kruiden van het merk Herbs of the Gods.

 

Koffie 

Zet de lever aan tot zeer intens ontgiften. Goed bij zware metalen en leverparasieten. Lees hier meer.

Reageren is niet mogelijk