Frequentie Verhogen


Hier deel ik graag hoe ik aankijk tegen ontgiften, en dan wel met mijn roze spirituele bril op!

Alles is energie. Alles is trilling. De tafel waaraan je zit, de gedachten die je hebt, je hart dat klopt en de muziek die je beluistert. De emotie die je voelt en je kat die spint. Alles heeft een eigen trillingsfrequentie. Op dit moment zitten we in een heel mooie enerverende transitie met onze aarde, ons zonnestelsel en al het leven. We zijn van een Vissentijdperk naar het Aquariustijdperk gegaan. Ons universum raast door de fotonengordel en ontvangt meer licht dan de afgelopen 26000 jaar.

Dit heeft tot gevolg dat alles ‘lichter’ wordt. Dat gaat vanzelf. Toch kunnen we hier erg veel ongemak van ondervinden. Want al onze minder mooie kanten, de donkere dingen, worden extra belicht. Het mag nog een keer goed van alle kanten bekeken worden voordat we het met liefde en compassie kunnen omarmen en het op die manier kunnen transformeren tot licht. Dat is anders dan ‘moeten loslaten’, want niks moet en alles mag er zijn.

Wat je uitstraalt komt naar je toe, dat is hoe energie werkt. Dus hoe relaxter jij bent des te relaxter de mensen om jou heen zullen zijn en op jou zullen reageren. Omgekeerd kan jouw boosheid opgepikt worden door anderen en iets in hen triggeren waardoor je zomaar uit het niets een snauw kan krijgen van een onbekende. (Alhoewel ook jouw licht dit als reactie kan uitlokken!). Als jij hoger trilt echter, dan heeft de lage trilling van anderen geen effect meer op jou. Sterker nog, je helpt hen met het zichtbaar maken van hun eigen boosheid, verdriet, negativiteit en drama. Wat zij daar dan mee doen is hun eigen zaak. Wat heel fijn is, is dat jij ook steeds beter zal kunnen aanvoelen wat  ‘van jou’ is en wat van een ander is.

Ons lichaam en onze geest kan in deze periode ondersteuning ontvangen. Hoe zuiverder ons lichaam, hoe lichter onze geest, hoe gemakkelijker we deze nieuwe tijd in gaan.

Als we detoxen, als we ons ontdoen van oude ballast, oude patronen, negatieve gedachten en beperkende overtuigingen (die nu des te zichtbaarder zijn) hoe hoger we kunnen gaan trillen en hoe makkelijker we de transitie maken.

Tijdens en na een behandeling geef je je lichaam een fantastische gelegenheid om de plaatsen waar ooit oude donkere rommel zat te vullen met lichtheid en liefde. En daar heb jij niet alleen profijt van! Wat je uitstraalt geef je ook aan anderen mee.

Een hoge trilling ‘wint’ het van een lage trilling. Een ander kan zijn of haar lage trilling op jou loslaten in de vorm van geïrriteerdheid, geklaag en gesputter en jij zal met jouw uitstraling hun lage trilling helpen verhogen. Je helpt zelfs de gehele aarde. Dit kan zich uiten op hele subtiele manieren zoals dieren die graag bij je willen zijn of beter aanvoelen wat een ander voelt of denkt. Wellicht voel je op een gegeven moment dat je geen alcohol meer wilt drinken, geen voorverpakt voedsel meer wilt eten of geen roddelgesprekken meer wilt aanhoren.

Het verhogen van je energetische trillingsfrequentie is een kado aan ‘al dat is’. Je hoeft niet iets te dóen. Je eigen licht laten stralen is al meer dan genoeg!

Zo help jij (bewust of onbewust) met jouw trilling de gehele aarde en alle levende wezens in deze transitie periode. En daar wil ik jou graag voor bedanken. I love you.

ps
Dankbaarheid, Liefde en Vergeving zijn de 3 woorden met de hoogste trillingsfrequentie. Deze woorden worden tevens gebruikt bij Ho’opnonopono.

De hoogste frequentie die we zelf kunnen voortbrengen is het woord OHM.

Een tekst met een heel hoge frequentie is het Gayatri mantra. Dit mantra wordt altijd en ieder moment wel ergens op aarde gezongen!

ps 2

Al het water dat tijdens de behandeling bij jou naar binnenstroomt is kort daarvoor langs een heilig symbool op een sticker, de Flower of Life gekomen!

Frequentie Verhogen

Reageren is niet mogelijk